Polecane Artykuły
Nowa ekskluzywna marka Junama stworzona przez Tako wkracza na salony Nania Ferrari Beone (4,16) Dni otwarte Bebetto 15-30 listopada 2014 Był lipiec teraz listopad miesiącem Hartan Tako Moonlight Omega 2015 (4,94)
 

Nowa ekskluzywna marka Junama stworzona przez Tako wkracza na salony

W ofercie jednej z najbardziej rozpoznawalnych polskich marek  wózkowych- firmy Takostosunkowo niedawno pojawiła się nowa ekskluzywna marka – JUNAMA. Jest to niezwykle zjawiskowa seria, z nieco wyższej półki, przeznaczona wyłącznie do sprzedaży stacjonarnej. Mamy jednak nadzieję, że wkrótce producent

Nania Ferrari Beone (4,16) · Bezpieczny i tani, a do tego markowany przez Ferrari

Świetna wiadomość dla entuzjastów włoskiej legendy samochodowej  – Ferrari. W sprzedaży pojawiły się oficjalnie licencjonowane przez Ferrari oryginalne foteliki samochodowe Beone na skorupie znanej marki Nania. Jest to nie lada gratka dla każdego zapalonego fana motoryzacji – nie tylko dla…

Dni otwarte Bebetto 15-30 listopada 2014 · Polskie wózeczki w super promocjach

Centrum Dino – Łódź, Piotrkowska 91  od 15 do 30 listopada 2014 zaprasza na Dni Otwarte Bebetto. To się chyba nam nigdy nie znudzi!! Znów serdecznie zapraszamy do Dino na dni otwarte, teraz  z super oferty ucieszą się fani polskiej…

Był lipiec teraz listopad miesiącem Hartan’a · Rabaciki sypią się jak z rękawa

Ponownie zapraszamy na dni otwarte Hartana – tym razem listopad 2014 należy do tej niemieckiej marki. W dniach 01-30 listopada 2014 w Centrum Dziecięcym Dino… w Łodzi przy ul. Piotrkowskiej 91 odbędą się dni otwarte marki Hartan. Te genialne niemiecki

Tako Moonlight Omega 2015 (4,94) · Model w 3 kolekcjach – Podstawowej, Ekonomicznej – Omega, i Extra – Rock Stars

Moonlight Omega to produkt osiągalny jest nawet za kwotę 1229 zł, oczywiście w zależności od konfiguracji cena odpowiednio wzrasta. Chyba żadna firma nie posiada w swojej ofercie tak ogromnej ilości modeli wielofunkcyjnych jak marka Tako….  Mało tego, producent

Norma I-Size (ECE R129) · Mała rewolucja w rygorach bezpieczeństwa ipodziale kategorii fotelikowych

17 października 2014

I-SIZE to nowa regulacja Unii Europejskiej dosyć wyraźnie śrubująca normy bezpieczeństwa dotyczące przewozu dzieci w samochodach. Podstawowym założeniem normy jest potwierdzony badaniami fakt, że w czasie podróży autem największe bezpieczeństwo zapewnia małemu dziecku przewożenie go tyłem do kierunku jazdy. Norma

Czytaj cały artykuł

Kategorie 0-13 kg, 9-18 kg, Foteliki opinie, Siedziska uniwersalne0 Komentarzy

Bebetto Silvia 2015 (4,94) · Młodziutka konstrukcja a sprzedaje się jak świeże bułeczki

16 października 2014

W praktyce cena Bebetto Silvia waha się w przedziale 1499 zł- 1800 zł i zależy od zestawu i konfiguracji. Nowa konstrukcja i nowa gondola zastosowane w modelu Bebetto Silvia sprawiają, że wózek prezentuje się na prawdę pierwsza klasa. Duża komfortowa

Czytaj cały artykuł

Kategorie Bebetto forum, Marki firmy producenci, Polecane, Wielofunkcyjne 2w10 Komentarzy

Hartan Xperia 2015 (5,24) · Premierowy model 2014 roku także w kolekcji 2015

14 października 2014

Model Hartan Xperia… można nabyć za niemałe pieniądze, cena waha się w przedziale:  2520 zł- 4760 zł i zależy głównie od zestawu, linii kolorystycznej i konfiguracji. Na jego obronę jest fakt iż produkt dosłownie króluje we wszelkich  zestawieniach wózków

Czytaj cały artykuł

Kategorie Hartan rankingi, Marki firmy producenci, Opinie Testy Komentarze Forum Recenzje, Polecane, Z przekładaną rączką0 Komentarzy

Bebetto Holland 2014/2015 (4,84) · Fajna nowość, nie mylić z poprzednim modelem

10 października 2014

Model Bebetto Holland można już dostać za 1400 zł, oczywiście powiększając zestaw o kolejnie elementy cena automatycznie rośnie. Całkiem niedawno w ofercie jednej z najbardziej znanych i lubianych polskich marek zawitał nowy model – Bebetto Holland 2015 (nie mylić z

Czytaj cały artykuł

Kategorie Bebetto forum, Opinie Testy Komentarze Forum Recenzje, Polecane, Wielofunkcyjne 2w10 Komentarzy

Wózek dla sześcioraczków Childhome Sixseater

Childhome Childwheels Sixseater – wózek dla sześcioraczków

08 października 2014

Tego jeszcze u nas nie grali! Lekki „odlot” : belgijski wózek dla sześcioraczków Childhome Childwheels Sixseater…. Urodzenie sześciorga dzieci nie zdarza się codzienne, ale się zdarza. Oprócz klasycznych sześcioraczków, w wózku może się zmieścić  6 dzieci w wieku od pół

Czytaj cały artykuł

Kategorie Childhome porównania, Dla bliźniąt i trojaczków1 Komentarz

Już w sprzedaży nowa kolekcja Peg Perego 2015

02 października 2014

Dobrze się dzieje !! W ofercie Peg Perego na 2015 rok sporo zmian, oczywiście zmian na lepsze. Po pierwsze nasza ulubiona włoska marka wprowadziła we wszystkich wózkach Book Plus swoje megakomaktowe siedziska Pop Up… składane wraz ze stelażem. Drugą dosyć

Czytaj cały artykuł

Kategorie Marki firmy producenci, Peg-Perego opinie, Polecane, Spacerowe, Zapowiedzi0 Komentarzy

Po raz kolejny promocje i rabaty – Teraz Dorjan w super cenie.

01 października 2014

No i znów dni otwarte, tym razem  z promocji ucieszą się entuzjaści polskiej marki Dorjan. Młodzi rodzice zarówno jedynaków jak i bliźniąt będą mogli w październiku liczyć na cenowe promocje i rabaty nawet do 10 % na wózki tegoż producenta.…

Czytaj cały artykuł

Kategorie Dla bliźniąt i trojaczków, Dorjan opinie, Klasyczne retro0 Komentarzy

Tako Alive New 2015 (4,74) · trzy linie kolorystyczne: Podstawowa, Ecco i Energy

01 października 2014

Tako Alive New można kupić już za 1670 , cena rośnie jednak wraz z wielkością zestawu. Na cenę wpływa też rodzaj tapicerki. Wwiększości zestawień i porównań  model plasuje się na wysokich pozycjach. Jest to to najnowsza odsłona znanego modelu o

Czytaj cały artykuł

Kategorie 3w1 opinie, Opinie Testy Komentarze Forum Recenzje, Polecane, Tako0 Komentarzy

Peg Perego Book Plus S Pop Up Modular 2014/2015 opinie (5,0) & Przełom na rynku – w kompaktowości nie ma sobie równych

28 września 2014

Zakup modelu Peg Perego Book Plus S Pop-Up wiąże się ze niemałym wydatkiem rzędu kwoty 1660 zł… za spacerówkę, a powiększając zestaw o kolejnie elementy cena automatycznie rośnie. Cena zależna jest również od palety kolorystycznej. Stało się, mamy przełom w

Czytaj cały artykuł

Kategorie Marki firmy producenci, Peg-Perego opinie, Polecane, Spacerowe, Z przekładaną rączką8 Komentarzy

Hartan 2015 opinie · Premiera kolekcji na Targach w Kolonii

16 września 2014

Renowana marka Hartan, od lat słusznie uznawane za najlepszą i produkującą najbardziej wytrzymałe modele,  odsłania już w kolorystykę na rok 2015. …Oferta marki jest tak dobra, że klientów nie zraża nawet fakt, iż czas oczekiwania na wózki jest piekielnie

Czytaj cały artykuł

Kategorie 3w1 opinie, Hartan rankingi, Marki firmy producenci, Zapowiedzi0 Komentarzy

X-lander X-Pulse 2014 (4,86) · Zgrabna i zwinna spacerówka z opcją Travel System

09 września 2014

Faktyczna cena rynkowa X-pulsa  mieści się w przedziale 1100 -2150 zł i zależna jest od zestawu i konfiguracji. Cała kolekcja Xlander 2014/2015 charakteryzuje się dobrą jakością i dokładnym wykonaniem,  istną furorę robią jednak najnowsze perełki X-Lander’a – modele X-Cite …

Czytaj cały artykuł

Kategorie Marki firmy producenci, Spacerowe, X-Lander rankingi0 Komentarzy

Mikado · Wózki od lat na polskim rynku, teraz w natarciu, kierunek Skandynawia

08 września 2014

Firma Mikado to marka z tradycjami, dobrze ugruntowana i znana na polskim rynku. W ciągu wszystkich lat swojej działalności miała zarówno wzloty jak i upadki.  Teraz Mikado jest jednak wyraźnie w natarciu, do tego nawet stopnia, że urokowi  tych wielofunkcyjnych …

Czytaj cały artykuł

Kategorie Dla bliźniąt i trojaczków, Klasyczne retro, Marki firmy producenci, Mikado forum, Polecane0 Komentarzy

Model Flavio 2014 opinie (4,5) · Najnowsze dziecko marki Bebetto.

04 września 2014

Produkt Bebetto Flavio osiągalny jest już nawet za kwotę: 1360 zł…, oczywiście w zależności od konfiguracji cena odpowiednio rośnie. W niezwykle już bogatej ofercie wózków marki Bebetto ostatnimi czasy sporo się dzieje, dosłownie  nowość goni nowość. Przykładem takiej „świeżynki”

Czytaj cały artykuł

Kategorie 3w1 opinie, Bebetto forum, Marki firmy producenci, Opinie Testy Komentarze Forum Recenzje0 Komentarzy

X-Lander X-Cite

Dni otwarte X-Lander’a 2014 · Cały wrzesień super promocje !!

02 września 2014

Dni otwarte marki X-Lander. Było Coletto, był i Hartan,  w naszą polską złotą jesień przyszedł i czas na dni X-Landera.  Cały wrzesień entuzjaści wózków X-Lander będą bowiem mogli cieszyć się wysokimi nawet 10% rabatami… na

Czytaj cały artykuł

Kategorie Opinie Testy Komentarze Forum Recenzje0 Komentarzy

Phil&Teds Verve V3 2014 (4,74) · Najnowsza odsłona renomowanego modelu

30 sierpnia 2014

W praktyce cena modelu  Phil&Teds Verve V3 waha się w przedziale 2750 – 3950 zł i zależy od wielkości zestawu . Odnowiony, ulepszony i zdecydowanie bardziej kolorowy wózek Phil&Teds Verve V3 … to najnowsza produkcja marki P&T. Ten czterokołowy wózek

Czytaj cały artykuł

Kategorie Dla bliźniąt i trojaczków, Phil&Teds rankingi, Spacerowe0 Komentarzy

Znany model X-lander X-Move (4,96) – · Hit roku 2012, w 2013 nie zachwycał, za to w 2014 bryluje na salonach.

21 sierpnia 2014

Realny koszt modelu X-lander X-Move mieści się w przedziale 1739 zł – 3499 zł i zależy od konfiguracji. Recenzja wózka – X-lander X-Move2014 21.08.2014… – Od wejścia na rynek nowej kolekcji minęło już parę miesięcy i z czystym sumieniem

Czytaj cały artykuł

Kategorie Marki firmy producenci, Wielofunkcyjne 2w1, X-Lander rankingi51 Komentarzy

Fotelik Kiddy Phoenixfix Pro 2 2014 opinie (4,71) · Najlepszy w swojej grupie, ale budzi kontrowersje

12 sierpnia 2014

Średnia rynkowa cena fotelika Kiddy Phoenix Pro 2 waha się w granicach  800 zł. Jeden z najmłodszych fotelików samochodowych jakie oferuje renomowana marka Kiddy – model Phoenix Pro 2to hit na skalę światową , fotelik ten jest dosłownie egzemplarzem

Czytaj cały artykuł

Kategorie 9-18 kg, Foteliki marki firmy, Foteliki opinie, Kiddy recenzja0 Komentarzy

Spacerówka Peg Perego Booklet 2014 (4,82) · Kompaktowa nowość już w oferce włoskiego giganta wózkowego

06 sierpnia 2014

Średnia rynkowa cena wózka to ok 950 zł. W rankingu spacerówek zajmuje dobre wysokie miejsca. Wyczekiwane, najmłodsze „dziecko” w rodzinie Peg Perego – kompaktowa spacerówka Booklet prosto z Włoch już w sprzedaży! Booklet wydaje się być nieco odchudzoną i uproszczoną

Czytaj cały artykuł

Kategorie Marki firmy producenci, Opinie Testy Komentarze Forum Recenzje, Peg-Perego opinie, Polecane, Spacerowe0 Komentarzy

Coletto Marcello

Duże promocje!! · Sierpień 2014 miesiącem marki Coletto

01 sierpnia 2014

Teraz przyszedł czas na Coletto.  Sierpień będzie miesiące spod znaku polskich wózków Coletto. W centrum dziecięcym Dino w Łodzi przy ul. Piotrkowskiej 91 i w sklepie internetowym www.dino.sklep.pl na klientów przez cały sierpień czekać będą wyjątkowe okazje i rabaty na

Czytaj cały artykuł

Kategorie Coletto recenzje, Coletto testy, Wielofunkcyjne 2w10 Komentarzy

Baby Jogger Vue 2015 (4,4) · Unikalna parasolka – 2 siedziska w 2 kierunkach dla 1 dziecka

30 lipca 2014

Wózek parasolka Baby Jogger Vue 2014 opinie . Średnia cena rynkowa wózka Baby Jogger Vue waha się w przedziale 740 – 2040 zł i zależy od zestawu i konfiguracji. W rankingu wózków parasolek… Vue zajmuje bardzo dobre wysokie pozycje. Niepowtarzalny

Czytaj cały artykuł

Kategorie Baby Jogger forum, Marki firmy producenci, Parasolki forum, Spacerowe0 Komentarzy

X-Lander X-Cite 2014 (4,86) · Świeżynka w ofercie i już odnosi sukcesy

26 lipca 2014

Realna cena rynkowa wózka X-Cite waha się w przedziale 1240 zł- 3000 zł i zależy od zestawu i konfiguracji. W rankingu wózków wielofunkcyjnych model plasuje się na dobrych pozycjach. Wózek X-Lander X-Cite 2014 opinie.… Od początku tego roku młodzi rodzice

Czytaj cały artykuł

Kategorie Polecane, Spacerowe, Wielofunkcyjne 2w1, X-Lander rankingi0 Komentarzy

Bliźniak Dorjan Danny Sport 5 Twin 2014 opinie (4,56) · Wschodząca gwiazda

15 lipca 2014

Dorjan Danny Sport 5 Twin 2014 opinie. Realna cena rynkowa wielofunkcyjnego wózka dla bliźniąt Dorjan Danny Sport 5 Twin waha się w przedziale 2060 – 2550 zł i zależy od zestawu i konfiguracji. W rankingu wózków dla bliźniątDanny

Czytaj cały artykuł

Kategorie Dla bliźniąt i trojaczków, Dorjan opinie, Marki firmy producenci0 Komentarzy

Lipiec miesiącem marki Hartan · Rabaty nawet do 10%

02 lipca 2014

Lipiec 2014 należy do Hartana. W dniach 01-31 lipca 2014 w Centrum Dziecięcym Dino w Łodzi przy ul. Piotrkowskiej 91 będzie można kupić, bądź też zamówić renomowane niemieckie wózki Hartan w wyjątkowo atrakcyjnych cenach, obniżonych nawet o 10 %.… Wózki

Czytaj cały artykuł

Kategorie Hartan rankingi, Opinie Testy Komentarze Forum Recenzje, Polecane0 Komentarzy

Dni otwarte Peg Perego

Wrażenia po dniach Peg-Perego !!

16 czerwca 2014

Już po dniach otwartych Peg-Perego!! Aby przybliżyć klasę i renomę wózków mebli i fotelików Peg Perego sklep Dino przy ul. Piotrkowskiej 91 w Łodzi …w dniach 9-14 czerwca brał udział w dniach otwartych włoskiej marki Peg-Perego. Ta akcja umożliwiła wielu

Czytaj cały artykuł

Kategorie Marki firmy producenci, Peg-Perego opinie0 Komentarzy

Peg Perego Switch Four vs Easy Drive 2014 opinie (4,54) · Lekkie i dynamiczne miejskie modele

28 maja 2014

Realna cena rynkowa wózków Switch Four i Easy Drive waha się w przedziale 1240 zł- 3100 zł i zależy od zestawu, kolorystyki i konfiguracji. Wózek Easy Drive – z pełną rączka jest droższy od Switch Four średnio o 50-60 zł.

Czytaj cały artykuł

Kategorie 3w1 opinie, Marki firmy producenci, Opinie Testy Komentarze Forum Recenzje, Parasolki forum, Peg-Perego opinie, Polecane, Spacerowe0 Komentarzy

Maxi Cosi Mura 4 Plus (4,56) · Znany model ulepszony, odnowiony , niemal pozbawiony wad

21 maja 2014

Średnia cena rynkowa wózka Maxi Cosi Mura 4 Plus kształtuje się od 1850 zł do 3900 zł w zależności od konfiguracji i wyposażenia. Opinie wózki : Maxi Cosi Mura 4 Plus. 21.05.2014 Wózek Maxi Cosi Mura 4 Plus -… najnowsza wersja znanej

Czytaj cały artykuł

Kategorie 3w1 opinie, Marki firmy producenci, Maxi Cosi rankingi, Wielofunkcyjne 2w11 Komentarz

Hartan Xperia opinie 2014 · Wyczekiwana supernowość i najprawdopodobniej kolejny czarny koń w szeregach Hartana.

20 maja 2014

20.05.14 Nareszcie się doczekaliśmy, długo wyczekiwana  nowość Hartana – Xperia  już w sprzedaży. Standardowy – 10 tygodniowy czas oczekiwania na wózek to już pikuś.  Zobaczymy co to za cudeńko, tyle czasu konstruowane i projektowane. 03.02.14… Już tuż tuż w sprzedaży

Czytaj cały artykuł

Kategorie Hartan rankingi, Marki firmy producenci, Opinie Testy Komentarze Forum Recenzje, Polecane, Wielofunkcyjne 2w1, Zapowiedzi0 Komentarzy

Mamas & Papas Sola opinie 2014 (4,84) · Wózki bardzo popularne w UK, w Polsce od niedawna, lecz szybko zyskują sympatyków

18 maja 2014

Cena rynkowa wózka Mamas&Papas Sola zależna jest od wielkości zestawu i mieści się w przedziale 1400 zł – 2800 zł. Wielofunkcyjny wózek Mamas & Papas Sola opinie. Brytyjska marka Mamas &  Papas… w branży wózków dziecięcych znana jest od wielu

Czytaj cały artykuł

Kategorie Mamas & Papas recenzje, Wielofunkcyjne 2w15 Komentarzy

Coletto Cosimo 2014 opinie (4,54) · Najnowsza spacerówka z rodziny Coletto

24 kwietnia 2014

Spacerówka Coletto Cosimo 2014 opinie . Realna cena rynkowa wózka Cosimo oscyluje w granicach 700 zł. W rankingu wózków spacerowych Cosimo plasuje się na całkiem niezłych pozycjach. Ostatnimi czasy marka Coletto zaprezentowała klientom swój najnowszy wózek spacerowy – Coletto

Czytaj cały artykuł

Kategorie Coletto recenzje, Marki firmy producenci, Opinie Testy Komentarze Forum Recenzje, Spacerowe2 Komentarzy

Uniwersalny model Adamex Jogger Sport 2014 (4,42) · Podobny do wózków Tutek ale znacznie tańszy

15 kwietnia 2014

Wielofunkcyjny model Adamex Jogger Sport 2014 opinie, testy , ranking. Realna cena rynkowa wózka 2w1 Adamex Jogger Sport 2014 waha się w przedziale 1300-1800 zł i uzależniona jest od zestawu i konfiguracji. W rankingu wózków niemowlęcych Adamex Jogger Sport dzięki

Czytaj cały artykuł

Kategorie 3w1 opinie, Adamex testy, Marki firmy producenci, Opinie Testy Komentarze Forum Recenzje, Polecane3 Komentarzy

Mama&Papas Sola 2014 opinie · Nowa odsłona na 2014 rok – model 2.0 i Sola City

10 kwietnia 2014

Mama&Papas Sola 2 i City 2014 opinie. Ogromna popularność jaką w całej niemal Europie  cieszył się wielofunkcyjny wózek Mamas and Papas Sola natchnął jego producenta do  stworzenia nowej, ulepszonej wersji tego znanego i lubianego wózka. M&P w ofercie na 2014

Czytaj cały artykuł

Kategorie 3w1 opinie, Mamas & Papas recenzje, Marki firmy producenci, Opinie Testy Komentarze Forum Recenzje, Polecane, Spacerowe, Wielofunkcyjne 2w1, Zapowiedzi0 Komentarzy

Model 2w1 Camarelo Carera (4,74) · Lekki, nowoczesny i przystępny cenowo wózek uniwersalny.

10 kwietnia 2014

Średnia cena rynkowa wózka niemowlęcego Camarelo Carera waha się w przedziale 1350- 1819 zł  i jest zależna od rozmiaru zestawu i fotelika samochodowego. W rankingu wózków dziecięcych… Camarelo Carera zajmuje dobre miejsca. Wózek wielofunkcyjny Camarelo Carera 2013/2014 opinie

Czytaj cały artykuł

Kategorie 3w1 opinie, Camarelo ranking, Marki firmy producenci, Opinie Testy Komentarze Forum Recenzje, Polecane28 Komentarzy

Baby Jogger City Mini GT (4,74) · Nowsza wersja City Mini – czy przebije popularność poprzednika, czas pokaże

03 kwietnia 2014

Cena wózka spacerowego Baby Jogger City Mini GT kształtuje się w granicach 1300 zł – 1750 zł. Trójkołowy wózek Baby Jogger City Mini w rankingu wózków dla dzieci… znajduje się na bardzo dobrych pozycjach. Opinie o wózkach Baby Jogger

Czytaj cały artykuł

Kategorie Baby Jogger forum, Marki firmy producenci, Opinie Testy Komentarze Forum Recenzje, Spacerowe, Trójkołowe komentarze2 Komentarzy

Hartan 2014 · Właśnie startuje najnowsza kolekcja wózków Hartan, odważniejsza i nowocześniejsza od poprzednich

28 marca 2014

Od kilku dni na europejskim rynku dostępna jest najnowsza kolekcja niemieckich wózków dziecięcych Hartan. Oferta wózków Hartan na 2014 rok może okazać się mocnym uderzeniem w część rynku do tej pory przez nią niewykorzystaną.  W najnowszej  kolekcji Hartana… obok stonowanych

Czytaj cały artykuł

Kategorie 3w1 opinie, Hartan rankingi, Marki firmy producenci, Polecane, Zapowiedzi0 Komentarzy

Expander Mondo 2014 opinie (4,52) · Godny uwagi brat Riko Nano

25 marca 2014

Expander Mondo 2014 opinie. Realna cena rynkowa wózków Expander Mondo waha się w przedziale 1470 – 2700 zł i zależna jest od wielkości zestawu oraz kolorystki. W rankingu wózków głęboko-spacerowych Mondo podobnie jak Riko Nano… zajmuje dobre pozycje. Polska firma

Czytaj cały artykuł

Kategorie 3w1 opinie, Expander, Marki firmy producenci, Opinie Testy Komentarze Forum Recenzje, Polecane, Wielofunkcyjne 2w19 Komentarzy

Wózki i przyczepki rowerowe Thule Chariot 2014 · Stworzone dla pasjonatów sportu

11 marca 2014

Wózki i przyczepki rowerowe Thule 2014 opinie. Renomowana szwedzka marka Thule…, od lat specjalizująca się w produkcji bagażników, haków, toreb i wszelkiego rodzaju urządzeń pozwalających na swobodne przewożenie sprzętu sportowego teraz rozszerza swoją ofertę o wielofunkcyjne wózki / przyczepki

Czytaj cały artykuł

Kategorie Do biegania jogging, Marki firmy producenci, Opinie Testy Komentarze Forum Recenzje, Polecane, Spacerowe, Thule rankingi, Zapowiedzi0 Komentarzy

Czas dziecka – Targi Kielce 2014

06 marca 2014

CZAS DZIECKA zatrzymał się w Kielcach. Międzynarodowe Targi Zabawek i Artykułów dla Matki i Dziecka, czyli najważniejsze spotkanie branży dziecięcej. Jak co roku, przez 3 dni,  Kielce stały się stolicą branży dziecięcej….  Piąta edycja wystawy przyciągnęła ponad 200 wystawców,

Czytaj cały artykuł

Kategorie Opinie Testy Komentarze Forum Recenzje0 Komentarzy

Riko Nano 2014 (4,66) · Atrakcyjna wizualnie, cenowo i funkcjonalnie niespodzianka marki Riko

05 marca 2014

Uniwersalny  model 2w1 Riko Nano 2014 opinie. Rzeczywista rynkowa cena najnowszego wózka wielofunkcyjnego Riko Nano waha się w przedziale 1430- 1630 zł i zależna jest od wielkości zestawu i kolorystyki. W rankingu wózków głęboko-spacerowych Riko Nano… dzięki połączeniu bardzo korzystnej

Czytaj cały artykuł

Kategorie 3w1 opinie, Marki firmy producenci, Opinie Testy Komentarze Forum Recenzje, Riko opinie, Wielofunkcyjne 2w16 Komentarzy

Baby Design Lupo Comfort 2014 opinie · Nowa odsłona kolorystyczna największego hitu polskiego producenta

04 marca 2014

Wózek wielofunkcyjny Baby Design Lupo Comfort 2014 opinie.… W ofercie polskiej marki Baby Design zawitała już wiosna, a wraz z nią nowe odsłony kolorystyczne znanych spacerówek i parasolek. Wszystko to jednak blednie w obliczu najnowszej kolorystyki zeszłorocznego hitu – wózka

Czytaj cały artykuł

Kategorie 3w1 opinie, Baby Design komentarze, Polecane, Zapowiedzi3 Komentarzy

Quinny Yezz (4,22) · Samolotowa nowość – ultralekka spacerówka dla konesera

02 marca 2014

Cena spacerówki do samolotu i podróży  Quinny Yezz  , zmalała ostatnio bardzo i można go kupić już za około 500 zł . Otrzymał niezłe oceny w rankingu wózków dziecięcych.… Nowość w szeregach holenderskiej firmy Quinny – niezwyczajna spacerówka,

Czytaj cały artykuł

Kategorie Marki firmy producenci, Parasolki forum, Quinny forum, Spacerowe0 Komentarzy

Translator

Dni otwarte Hartan
Rabaty do 10% - Gratisy dla kupujących


Dino - Łódź, Piotrkowska 91
Od 1 do 30 Listopada 2014

Najlepszy Sklep Dziecięcy

Sklep Dziecięcy

Recenzje i komentarze klientów