Polecane Artykuły
Tako Moonlight 2014/2015 opinie (4,94) Norma I-Size (ECE R129) Bebetto Silvia 2015 opinie (4,94) Hartan Xperia 2015 opinie (5,02) Bebetto Holland 2014/2015 opinie (4,84)
 

Tako Moonlight 2014/2015 opinie (4,94) · Model w 3 kolekcjach – Podstawowej, Ekonomicznej – Omega, i Extra – Rock Stars

Realna cena rynkowa modelu Moonlight waha się w przedziale 1229 – 2929 zł i zależy od zestawu konfiguracji oraz rodzaju tapicerki. W rankingu wózków 2w1 Moonlight zajmuje całkiem dobre miejsca. Wielofunkcyjny wózek Tako Moonlight 2014/2015 opinie.… Chyba żadna firma wózkowa

Norma I-Size (ECE R129) · Rewolucja w myśleniu o bezpieczeństwie w fotelikach 0-13, 9-18 i 0-18 kg

I-SIZE to nowa regulacja Unii Europejskiej dosyć wyraźnie śrubująca normy bezpieczeństwa dotyczące przewozu dzieci w samochodach. Podstawowym założeniem normy jest potwierdzony badaniami fakt, że w czasie podróży autem największe bezpieczeństwo zapewnia małemu dziecku przewożenie go tyłem do kierunku jazdy. Norma

Bebetto Silvia 2015 opinie (4,94) · Młodziutka konstrukcja a sprzedaje się jak świeże bułeczki

Realna cena rynkowa modelu Bebetto Silvia waha się w przedziale 1499 zł- 1800 zł i zależy od zestawu i konfiguracji. W rankingu wózków 2w1 Silvia zajmuje całkiem niezłe pozycje. Wózek Bebetto Silvia 2015 opinie.… Nowa konstrukcja i nowa gondola zastosowane

Hartan Xperia 2015 opinie (5,02) · Premierowy model 2014 roku także w kolekcji 2015

W praktyce cena wózka Hartan Xperia waha się w przedziale:  2520 - 4760 i zależy głównie od zestawu, linii kolorystycznej i konfiguracji. W rankingu wózków uniwersalnych Xperia plasuje się w pierwszej dziesiątce. Wózki wielofunkcyjne z przekładaną rączką Hartan

Bebetto Holland 2014/2015 opinie (4,84) · Fajna nowość, nie mylić z poprzednim modelem

Realna cena rynkowa wózeczka Bebetto Holland waha się w przedziale 1400 zł – 2619 zł i zależna jest od zestawu i konfiguracji. W rankingu wózków 2w1 model Holland plasuje się na całkiem wysokich pozycjach. Wózki wielofunkcyjne Bebetto Holland 2014/2015 opinie.

Wózek dla sześcioraczków Childhome Sixseater

Childhome Childwheels Sixseater – wózek dla sześcioraczków

08 października 2014

Tego jeszcze u nas nie grali! Lekki „odlot” : belgijski wózek dla sześcioraczków Childhome Childwheels Sixseater…. Urodzenie sześciorga dzieci nie zdarza się codzienne, ale się zdarza. Oprócz klasycznych sześcioraczków, w wózku może się zmieścić  6 dzieci w wieku od pół

Czytaj cały artykuł

Kategorie Childhome porównania, Dla bliźniąt i trojaczków, Wózki opinie1 Komentarz

Już w sprzedaży nowa kolekcja Peg Perego 2015

02 października 2014

Wózki Peg Perego 2015 opinie. Dobrze się dzieje !! W ofercie Peg Perego na 2015 rok sporo zmian, oczywiście zmian na lepsze. Po pierwsze nasza ulubiona włoska marka wprowadziła we wszystkich wózkach Book Plus swoje megakomaktowe siedziska Pop Up… składane

Czytaj cały artykuł

Kategorie 3w1opinie, Marki firmy producenci, Peg-Perego opinie, Polecane, Spacerowe, Wielofunkcyjne 2w1, Wózki opinie, Zapowiedzi0 Komentarzy

Po raz kolejny promocje i rabaty – Teraz Dorjan w super cenie.

01 października 2014

No i znów dni otwarte, tym razem  z promocji ucieszą się entuzjaści polskiej marki Dorjan. Młodzi rodzice zarówno jedynaków jak i bliźniąt będą mogli w październiku liczyć na cenowe promocje i rabaty nawet do 10 % na wózki tegoż producenta.…

Czytaj cały artykuł

Kategorie 3w1opinie, Dorjan opinie, Marki firmy producenci, Wielofunkcyjne 2w1, Wózki opinie0 Komentarzy

Tako Alive New 2015 (4,74) · trzy linie kolorystyczne: Podstawowa, Ecco i Energy

01 października 2014

Cena rynkowa wózka Tako Alive New kształtuje się w przedziale 1670- 2909 zł w zależności od zestawu, konfiguracji i rodzaju fotelika samochodowego. Na cenę wpływa też rodzaj tapicerki wózka. W rankingu wózków 2w1 Alive New plasuje się na wysokich pozycjach. Uniwersalny …

Czytaj cały artykuł

Kategorie 3w1opinie, Polecane, Tako, Wielofunkcyjne 2w1, Wózki opinie0 Komentarzy

Wózek Peg Perego Book Plus S Pop Up Modular 2014/2015 opinie (5,0) & Przełomowy wózek – w kompaktowości nie ma sobie równych

28 września 2014

Wózek 3w1 Peg Perego Book Plus S Pop Up Modulal 2015 opinie. Cena wózka Peg Perego Book Plus S Pop-Up kształtuje się w przedziale: 1660 zł- 3620 zł i zależy od zestawu, konfiguracji i palety kolorystycznej. Book Plus S Pop

Czytaj cały artykuł

Kategorie 3w1opinie, Marki firmy producenci, Peg-Perego opinie, Polecane, Spacerowe, Wózki opinie6 Komentarzy

Hartan 2015 opinie · Premiera kolekcji na Targach w Kolonii

16 września 2014

Kolekcja Hartan 2015 opinie. Wózki Hartan, od lat słusznie uznawane za najlepsze i najbardziej wytrzymałe, dostępne są już w kolorystyce na rok 2015. …Oferta tego renomowanego producenta jest tak dobra, że klientów nie zraża nawet fakt, iż czas oczekiwania

Czytaj cały artykuł

Kategorie 3w1opinie, Hartan rankingi, Marki firmy producenci, Spacerowe, Wielofunkcyjne 2w1, Wózki opinie, Zapowiedzi0 Komentarzy

X-lander X-Pulse 2014 opinie (4,86) · Zgrabny i zwinny wózek dziecięcy

09 września 2014

Uniwersalny wózek X-lander X-Pulse 2014 opinie . Realna cena rynkowa X-pulsa waha się w przedziale 1100 -2150 zł i zależna jest od zestawu i konfiguracji. W rankingu wózków wielofunkcyjnych zajmuje całkiem niezłe pozycje. Cała kolekcja Xlander 2014/2015 charakteryzuje się dobrą

Czytaj cały artykuł

Kategorie 3w1opinie, Marki firmy producenci, Spacerowe, Wielofunkcyjne 2w1, Wózki opinie, X-Lander rankingi0 Komentarzy

Mikado opinie · Wózki od lat na polskim rynku, teraz w natarciu, kierunek Skandynawia

08 września 2014

Polska marka Mikado opinie. Firma Mikado to marka z tradycjami, dobrze ugruntowana i znana na polskim rynku. W ciągu wszystkich lat swojej działalności miała zarówno wzloty jak i upadki.  Teraz Mikado …jest jednak wyraźnie w natarciu, do tego nawet stopnia,

Czytaj cały artykuł

Kategorie 3w1opinie, Marki firmy producenci, Mikado forum, Polecane, Wielofunkcyjne 2w1, Wózki opinie0 Komentarzy

Bebetto Flavio 2014 opinie (4,5) · Najnowsze dziecko marki Bebetto.

04 września 2014

Realna cena modelu Bebetto Flavio waha się w przedziale: 1360 – 1850 zł i zależna jest od zestawu i konfiguracji. W rankingu wózków uniwersalnych Fabio zajmuje dosyć wysokie pozycje. Wielofunkcyjne wózki Bebetto Flavio… 2014 opinie. W niezwykle już bogatej ofercie

Czytaj cały artykuł

Kategorie 3w1opinie, Bebetto forum, Marki firmy producenci, Wielofunkcyjne 2w1, Wózki opinie0 Komentarzy

X-Lander X-Cite

Dni otwarte X-Lander’a 2014 · Cały wrzesień super promocje !!

02 września 2014

Dni otwarte marki X-Lander 2014 opinie. Było Coletto, był i Hartan,  w naszą polską złotą jesień przyszedł i czas na dni X-Landera.  Cały wrzesień entuzjaści wózków X-Lander będą bowiem mogli cieszyć się wysokimi nawet 10% …

Czytaj cały artykuł

Kategorie Wózki opinie0 Komentarzy

Phil&Teds Verve V3 2014 opinie (4,74) · Najnowsza odsłona renomowanego modelu

30 sierpnia 2014

Wielofunkcyjny model Phil&Teds Verve V3 2014 opinie. Realna cena rynkowa wózka Phil&Teds Verve V3 waha się w przedziale 2750 – 3950 zł i zależy od wielkości zestawu oraz konfiguracji. W rankingu wózków spacerowych Vere V3… plasuje się na dobrych pozycjach.

Czytaj cały artykuł

Kategorie 3w1opinie, Dla bliźniąt i trojaczków, Phil&Teds rankingi, Spacerowe, Wielofunkcyjne 2w1, Wózki opinie0 Komentarzy

Znany model X-lander X-Move opinie (4,96) – · Hit roku 2012, w 2013 nie zachwycał, za to w 2014 bryluje na salonach.

21 sierpnia 2014

Cena rynkowa modelu X-lander X-Move zależna jest od zestawu  i mieści się w przedziale 1739 zł – 3499 zł. Wózek X-Move może pochwalić się bardzo dobrymi notami w rankingach wózków dla dzieci. Recenzja wózka – X-lander X-Move2014 21.08.2014…

Czytaj cały artykuł

Kategorie 3w1opinie, Marki firmy producenci, Spacerowe, Wielofunkcyjne 2w1, Wózki opinie, X-Lander rankingi50 Komentarzy

Fotelik Kiddy Phoenixfix Pro 2 2014 opinie (4,71) · Najlepszy w swojej grupie, ale budzi kontrowersje

12 sierpnia 2014

Średnia rynkowa cena fotelika Kiddy Phoenix Pro 2 waha się w granicach  800 zł. W rankingu fotelików samochodowych 9-18 kg model zajmuje najwyższe pozycje, dzięki bardzo wysokim wynikom testów zderzeniowych ADAC. Fotelik 9-18 kg.… Kiddy Phoenixfix Pro 2 Isofix 2014

Czytaj cały artykuł

Kategorie 9-18 kg, Foteliki marki firmy, Foteliki opinie, Kiddy testy0 Komentarzy

Spacerówka Peg Perego Booklet 2014 opinie (4,82) · Kompaktowa nowość już w oferce włoskiego giganta wózkowego

06 sierpnia 2014

Wózek spacerowy Peg Perego Booklet 2014 opinie. Średnia rynkowa cena wózka to ok 950 zł. W rankingu spacerówek zajmuje dobre wysokie miejsca. Wyczekiwane, najmłodsze „dziecko” w rodzinie Peg Perego – kompaktowa spacerówka Booklet prosto z Włoch już w sprzedaży! Booklet

Czytaj cały artykuł

Kategorie Marki firmy producenci, Peg-Perego opinie, Polecane, Spacerowe, Wózki opinie0 Komentarzy

Coletto Marcello

Duże promocje!! · Sierpień 2014 miesiącem marki Coletto

01 sierpnia 2014

Teraz przyszedł czas na Coletto.  Sierpień będzie miesiące spod znaku polskich wózków Coletto. W centrum dziecięcym Dino w Łodzi przy ul. Piotrkowskiej 91 i w sklepie internetowym www.dino.sklep.pl na klientów przez cały sierpień czekać będą wyjątkowe okazje i rabaty na

Czytaj cały artykuł

Kategorie 3w1opinie, Coletto recenzje, Coletto testy, Marki firmy producenci, Parasolki forum, Spacerowe, Wielofunkcyjne 2w1, Wózki opinie0 Komentarzy

Baby Jogger Vue 2014 opinie (4,4) · Unikalna parasolka – 2 siedziska w 2 kierunkach dla 1 dziecka

30 lipca 2014

Wózek parasolka Baby Jogger Vue 2014 opinie . Średnia cena rynkowa wózka Baby Jogger Vue waha się w przedziale 740 – 2040 zł i zależy od zestawu i konfiguracji. W rankingu wózków parasolek… Vue zajmuje bardzo dobre wysokie pozycje. Niepowtarzalny

Czytaj cały artykuł

Kategorie 3w1opinie, Baby Jogger forum, Marki firmy producenci, Parasolki forum, Wielofunkcyjne 2w1, Wózki opinie0 Komentarzy

Wózek X-Lander X-Cite 2014 opinie (4,86) · Świeżynka w ofercie i już odnosi sukcesy

26 lipca 2014

Realna cena rynkowa wózka X-Cite waha się w przedziale 1240 zł- 3000 zł i zależy od zestawu i konfiguracji. W rankingu wózków wielofunkcyjnych model plasuje się na dobrych pozycjach. Wózek X-Lander X-Cite 2014 opinie.… Od początku tego roku młodzi rodzice

Czytaj cały artykuł

Kategorie 3w1opinie, Marki firmy producenci, Polecane, Spacerowe, Wielofunkcyjne 2w1, Wózki opinie, X-Lander rankingi0 Komentarzy

Bliźniak Dorjan Danny Sport 5 Twin 2014 opinie (4,56) · Wschodząca gwiazda

15 lipca 2014

Dorjan Danny Sport 5 Twin 2014 opinie. Realna cena rynkowa wielofunkcyjnego wózka dla bliźniąt Dorjan Danny Sport 5 Twin waha się w przedziale 2060 – 2550 zł i zależy od zestawu i konfiguracji. W rankingu wózków dla bliźniątDanny

Czytaj cały artykuł

Kategorie Dla bliźniąt i trojaczków, Dorjan opinie, Marki firmy producenci, Wózki opinie0 Komentarzy

Lipiec miesiącem marki Hartan · Rabaty nawet do 10%

02 lipca 2014

Lipiec 2014 należy do Hartana. W dniach 01-31 lipca 2014 w Centrum Dziecięcym Dino w Łodzi przy ul. Piotrkowskiej 91 będzie można kupić, bądź też zamówić renomowane niemieckie wózki Hartan w wyjątkowo atrakcyjnych cenach, obniżonych nawet o 10 %.… Wózki

Czytaj cały artykuł

Kategorie Hartan rankingi, Polecane, Wózki opinie0 Komentarzy

Dni otwarte Peg Perego

Wrażenia po dniach Peg-Perego !!

16 czerwca 2014

Już po dniach otwartych Peg-Perego!! Aby przybliżyć klasę i renomę wózków mebli i fotelików Peg Perego sklep Dino przy ul. Piotrkowskiej 91 w Łodzi …w dniach 9-14 czerwca brał udział w dniach otwartych włoskiej marki Peg-Perego. Ta akcja umożliwiła wielu

Czytaj cały artykuł

Kategorie Marki firmy producenci, Peg-Perego opinie, Wózki opinie0 Komentarzy

Peg Perego Switch Four vs Easy Drive 2014 opinie (4,54) · Lekkie i dynamiczne miejskie modele

28 maja 2014

Realna cena rynkowa wózków Switch Four i Easy Drive waha się w przedziale 1240 zł- 3100 zł i zależy od zestawu, kolorystyki i konfiguracji. Wózek Easy Drive – z pełną rączka jest droższy od Switch Four średnio o 50-60 zł.

Czytaj cały artykuł

Kategorie 3w1opinie, Marki firmy producenci, Parasolki forum, Peg-Perego opinie, Polecane, Spacerowe, Wózki opinie0 Komentarzy

Maxi Cosi Mura 4 Plus opinie (4,56) · Znany model ulepszony, odnowiony , niemal pozbawiony wad

21 maja 2014

Średnia cena rynkowa wózka Maxi Cosi Mura 4 Plus kształtuje się od 1850 zł do 3900 zł w zależności od konfiguracji i wyposażenia. Opinie wózki : Maxi Cosi Mura 4 Plus. 21.05.2014 Wózek Maxi Cosi Mura 4 Plus -… najnowsza wersja znanej

Czytaj cały artykuł

Kategorie 3w1opinie, Marki firmy producenci, Maxi Cosi rankingi, Wielofunkcyjne 2w1, Wózki opinie1 Komentarz

Wózek Hartan Xperia opinie 2014 · Wyczekiwana supernowość i najprawdopodobniej kolejny czarny koń w szeregach Hartana.

20 maja 2014

20.05.14 Nareszcie się doczekaliśmy, długo wyczekiwana  nowość Hartana – Xperia  już w sprzedaży. Standardowy – 10 tygodniowy czas oczekiwania na wózek to już pikuś.  Zobaczymy co to za cudeńko, tyle czasu konstruowane i projektowane. 03.02.14… Już tuż tuż w sprzedaży

Czytaj cały artykuł

Kategorie Hartan rankingi, Marki firmy producenci, Polecane, Wielofunkcyjne 2w1, Wózki opinie, Zapowiedzi0 Komentarzy

Mamas & Papas Sola opinie 2014 (4,84) · Wózki bardzo popularne w UK, w Polsce od niedawna, lecz szybko zyskują sympatyków

18 maja 2014

Cena rynkowa wózka Mamas&Papas Sola zależna jest od wielkości zestawu i mieści się w przedziale 1400 zł – 2800 zł. Wielofunkcyjny wózek Mamas & Papas Sola opinie. Brytyjska marka Mamas &  Papas… w branży wózków dziecięcych znana jest od wielu

Czytaj cały artykuł

Kategorie Mamas & Papas recenzje, Marki firmy producenci, Wielofunkcyjne 2w1, Wózki opinie5 Komentarzy

Coletto Cosimo 2014 opinie (4,54) · Najnowsza spacerówka z rodziny Coletto

24 kwietnia 2014

Spacerówka Coletto Cosimo 2014 opinie . Realna cena rynkowa wózka Cosimo oscyluje w granicach 700 zł. W rankingu wózków spacerowych Cosimo plasuje się na całkiem niezłych pozycjach. Ostatnimi czasy marka Coletto zaprezentowała klientom swój najnowszy wózek spacerowy – Coletto

Czytaj cały artykuł

Kategorie Coletto recenzje, Marki firmy producenci, Spacerowe, Wózki opinie2 Komentarzy

Uniwersalny model Adamex Jogger Sport 2014 opinie (4,42) · Podobny do wózków Tutek ale znacznie tańszy

15 kwietnia 2014

Wielofunkcyjny model Adamex Jogger Sport 2014 opinie, testy , ranking. Realna cena rynkowa wózka 2w1 Adamex Jogger Sport 2014 waha się w przedziale 1300-1800 zł i uzależniona jest od zestawu i konfiguracji. W rankingu wózków niemowlęcych Adamex Jogger Sport dzięki

Czytaj cały artykuł

Kategorie 3w1opinie, Adamex testy, Marki firmy producenci, Polecane, Wielofunkcyjne 2w1, Wózki opinie1 Komentarz

Mama&Papas Sola 2014 opinie · Nowa odsłona na 2014 rok – model 2.0 i Sola City

10 kwietnia 2014

Mama&Papas Sola 2 i City 2014 opinie. Ogromna popularność jaką w całej niemal Europie  cieszył się wielofunkcyjny wózek Mamas and Papas Sola natchnął jego producenta do  stworzenia nowej, ulepszonej wersji tego znanego i lubianego wózka. M&P w ofercie na 2014

Czytaj cały artykuł

Kategorie 3w1opinie, Mamas & Papas recenzje, Marki firmy producenci, Polecane, Spacerowe, Wielofunkcyjne 2w1, Wózki opinie, Zapowiedzi0 Komentarzy

Model 2w1 Camarelo Carera 2014 opinie (4,74) · Lekki, nowoczesny i przystępny cenowo wózek uniwersalny.

10 kwietnia 2014

Średnia cena rynkowa wózka niemowlęcego Camarelo Carera waha się w przedziale 1350- 1819 zł  i jest zależna od rozmiaru zestawu i fotelika samochodowego. W rankingu wózków dziecięcych… Camarelo Carera zajmuje dobre miejsca. Wózek wielofunkcyjny Camarelo Carera 2013/2014 opinie

Czytaj cały artykuł

Kategorie 3w1opinie, Camarelo ranking, Marki firmy producenci, Polecane, Wózki opinie28 Komentarzy

Baby Jogger City Mini GT opinie 2014 (4,74) · Nowsza wersja City Mini – czy przebije popularność poprzednika, czas pokaże

03 kwietnia 2014

Cena wózka spacerowego Baby Jogger City Mini GT kształtuje się w granicach 1300 zł – 1750 zł. Trójkołowy wózek Baby Jogger City Mini w rankingu wózków dla dzieci… znajduje się na bardzo dobrych pozycjach. Opinie o wózkach Baby Jogger

Czytaj cały artykuł

Kategorie Baby Jogger forum, Marki firmy producenci, Spacerowe, Trójkołowe komentarze, Wózki opinie2 Komentarzy

Wózki Hartan 2014 · Właśnie startuje najnowsza kolekcja wózków Hartan, odważniejsza i nowocześniejsza od poprzednich

28 marca 2014

Od kilku dni na europejskim rynku dostępna jest najnowsza kolekcja niemieckich wózków dziecięcych Hartan. Oferta wózków Hartan na 2014 rok może okazać się mocnym uderzeniem w część rynku do tej pory przez nią niewykorzystaną.  W najnowszej  kolekcji Hartana… obok stonowanych

Czytaj cały artykuł

Kategorie 3w1opinie, Hartan rankingi, Marki firmy producenci, Polecane, Spacerowe, Wielofunkcyjne 2w1, Wózki opinie, Zapowiedzi0 Komentarzy

Expander Mondo 2014 opinie (4,52) · Godny uwagi brat Riko Nano

25 marca 2014

Expander Mondo 2014 opinie. Realna cena rynkowa wózków Expander Mondo waha się w przedziale 1470 – 2700 zł i zależna jest od wielkości zestawu oraz kolorystki. W rankingu wózków głęboko-spacerowych Mondo podobnie jak Riko Nano… zajmuje dobre pozycje. Polska firma

Czytaj cały artykuł

Kategorie 3w1opinie, Expander, Marki firmy producenci, Polecane, Wielofunkcyjne 2w1, Wózki opinie6 Komentarzy

Wózki i przyczepki rowerowe Thule Chariot 2014 · Stworzone dla pasjonatów sportu

11 marca 2014

Wózki i przyczepki rowerowe Thule 2014 opinie. Renomowana szwedzka marka Thule…, od lat specjalizująca się w produkcji bagażników, haków, toreb i wszelkiego rodzaju urządzeń pozwalających na swobodne przewożenie sprzętu sportowego teraz rozszerza swoją ofertę o wielofunkcyjne wózki / przyczepki

Czytaj cały artykuł

Kategorie Do biegania jogging, Marki firmy producenci, Polecane, Spacerowe, Thule rankingi, Wózki opinie, Zapowiedzi0 Komentarzy

Czas dziecka – Targi Kielce 2014

06 marca 2014

CZAS DZIECKA zatrzymał się w Kielcach. Międzynarodowe Targi Zabawek i Artykułów dla Matki i Dziecka, czyli najważniejsze spotkanie branży dziecięcej. Jak co roku, przez 3 dni,  Kielce stały się stolicą branży dziecięcej….  Piąta edycja wystawy przyciągnęła ponad 200 wystawców,

Czytaj cały artykuł

Kategorie Wózki opinie0 Komentarzy

Riko Nano 2014 (4,66) · Atrakcyjna wizualnie, cenowo i funkcjonalnie niespodzianka marki Riko

05 marca 2014

Uniwersalny  model 2w1 Riko Nano 2014 opinie. Rzeczywista rynkowa cena najnowszego wózka wielofunkcyjnego Riko Nano waha się w przedziale 1430- 1630 zł i zależna jest od wielkości zestawu i kolorystyki. W rankingu wózków głęboko-spacerowych Riko Nano… dzięki połączeniu bardzo korzystnej

Czytaj cały artykuł

Kategorie 3w1opinie, Marki firmy producenci, Riko opinie, Wielofunkcyjne 2w1, Wózki opinie4 Komentarzy

Baby Design Lupo Comfort 2014 opinie · Nowa odsłona kolorystyczna największego hitu polskiego producenta

04 marca 2014

Wózek wielofunkcyjny Baby Design Lupo Comfort 2014 opinie.… W ofercie polskiej marki Baby Design zawitała już wiosna, a wraz z nią nowe odsłony kolorystyczne znanych spacerówek i parasolek. Wszystko to jednak blednie w obliczu najnowszej kolorystyki zeszłorocznego hitu – wózka

Czytaj cały artykuł

Kategorie 3w1opinie, Baby Design komentarze, Marki firmy producenci, Polecane, Wielofunkcyjne 2w1, Wózki opinie, Zapowiedzi3 Komentarzy

Quinny Yezz opinie opinie 2014 (4,22) · Samolotowa nowość – ultralekka spacerówka dla konesera

02 marca 2014

Cena spacerowego wózka do samolotu i podróży  Quinny Yezz  , zmalała ostatnio bardzo i można go kupić już za około 500 złWózek spacerowy Quinny Yezz  otrzymał niezłe oceny w rankingu wózków dziecięcych. Opinie o wózku spacerowym 

Czytaj cały artykuł

Kategorie Marki firmy producenci, Quinny forum, Spacerowe, Wózki opinie0 Komentarzy

Peg Perego Book Plus Comlpeto 2013

Peg-Perego Book Plus Completo opinie 2014 (4,8) · Sprytna i kompaktowa spacerówka, teraz w dobrej cenie

26 lutego 2014

Internetowe sklepy dziecięce oferują wózki spacerowe Peg Perego Book Plus Comlpeto w cenach od 1349 zł. Wózki Book Plus Comlpeto zajmują dobre miejsca w rankingach wózków dla dzieci. Wózek spacerowy Peg Perego Book Plus Comlpeto 2014 opinie. Renomowana włoska marka

Czytaj cały artykuł

Kategorie Marki firmy producenci, Peg-Perego opinie, Spacerowe, Wózki opinie1 Komentarz

Quinny Moodd opinie 2014 (4,58) · Intrygujący wózek, teraz z lepszą ceną

17 lutego 2014

Dobre sklepy internetowe proponują wózki Quinny Moodd w cenach od 2000 zł do 3700 zł, cena zależy od wielkości zestawu i wyposażenia.  W ostatnich miesiącach  w…ózek   Quinny Moodd  staniał o około 500 zł, co poprawiło jego

Czytaj cały artykuł

Kategorie Marki firmy producenci, Quinny forum, Wielofunkcyjne 2w1, Wózki opinie3 Komentarzy

Peg-Perego Book Pop-Up 2014 opinie · Całkowita innowacja – wózek składany wraz z gondolą

03 lutego 2014

Wielofunkcyjny wózek Peg-Perego Book Pop-Up opinie 2014. Tego jeszcze nie było!!  Renomowana włoska marka Peg-Perego w kolekcji 2014 wprowadziła na rynek innowacyjny, szalenie kompaktowy wózek wielofunkcyjny Book POP-UP 2014.…  Producent wyposażył ten wózek w niespotykaną do tej pory

Czytaj cały artykuł

Kategorie 3w1opinie, Marki firmy producenci, Peg-Perego opinie, Spacerowe, Wielofunkcyjne 2w1, Wózki opinie, Zapowiedzi2 Komentarzy

Wózki Koelstra 2014 opinie · Holenderskie „cudeńka” z wieloletnią tradycją teraz także w Polsce.

02 lutego 2014

Spacerowe i wielofunkcyjne modele Koelstra 2013/2014 opinie. Holenderskie wózki z wieloletnią tradycją teraz także można kupić w Polsce. Dziecięce wózki Koelstra Binque Daily czy Mambo Daily… to prawdziwe majstersztyki w ofercie tego producenta. Modele te można nabyć w wersji zarówno spacerowej,

Czytaj cały artykuł

Kategorie 3w1opinie, Koelstra, Marki firmy producenci, Spacerowe, Wielofunkcyjne 2w1, Wózki opinie0 Komentarzy

Translator

Dni otwarte Dorjan
Rabaty do 10% - Gratisy dla kupujących


Dino - Łódź, Piotrkowska 91
Od 1 do 31 Października 2014

Najlepszy Sklep Dziecięcy

Sklep Dziecięcy

Kategorie opiniowanych artykułów

Strony